Site Location: 20-8, Nangye-ro 17-gil, Jung-gu, Seoul

Site area: 85.59m2

Building area: 51.03m2

Dry lung rate: 59.62%

Total floor area: 146.15m2

Floor area ratio: 170.08%

Scale: 4 stories above ground

Maximum height: 13.10m

Number of parking spaces: 1

Structure: reinforced concrete structure

Exterior finishing: clay brick cladding, stocoflex, color steel plate, aluminum windows

Use: Multi-family housing, type 2 neighborhood living facility (general restaurant)

Plan and basic design: MMKM associates Seo-Hong Min, Ah-Sung Gil

Detailed Design: Wonan Architects Office

Supervision : MMKM associates Seohong Min + Wonan Architects Office

Structural design: Sen Structure Research Center

Electrical equipment: Sungsung Engineering Co., Ltd.

Mechanical equipment: Sungsung Engineering Co., Ltd.

Construction: Directly managed by the client

Buyer: Individual

​Photo: MMKM associates Min Seohong